CALL-CENTAR 0590 44444

Центар за правни совети

Центар за правни совети

Во составот на ЕУРИСК работи кол центар (CALL CENTAR) за правни совети каде можете да добиете одговор на секое ваше прашање. Едноставно свртете го бројот 0590 44444 и од страна на нашите оператери ќе добиете брза и точна информација или одговор кој ќе придонесе за полесно решавање на вашите секојдневни проблеми.

Нашите услуги се наменети за сите граѓани и правни лица од Република Македонија, но и на заинтересирани правни и физички лица од странство. Услугите се состојат во давање на квалитетна информација од сите сфери на правото, со која ќе ви се овозможи полесно да дефинирате и да разрешите одреден правен проблем.

0590 44444

Овој број може да се користи од страна на сите корисници на фиксни телефони поврзани на сите фиксни оператори, како и од корисниците на мобилните оператори Т-MOBILE и VIP ONE.

Цената на разговорот е 30 денари минута плус 18% ДДВ. Работно време 09-17 h.

Ви требаат повеќе информации?